reklam
reklam
Karabük Güncel
reklam

Karabük Üniversitesi´nde KVKK Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

Karabük Üniversitesi´nde KVKK Farkındalık Eğitimi Düzenlendi
Bu haber 18 Kasım 2020 - 12:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
reklam

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun başkanlığında Karabük Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı organizasyonuyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Farkındalık eğitimine üniversitemizin akademik ve idari personelleri katıldı. Karabük Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hasan TURMA moderatörlüğünde Avukat Onur ÖZDİKER tarafından düzenlenen eğitim online olarak gerçekleştirildi.

Eğitimde kanundaki tanımlar, kişisel verilerin işlenmesi şartları, kişisel verilerin işlenmesinde uyulması gereken temel ilkeler, özel nitelikli kişisel veriler ve işlenme şartları, kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hâle getirilmesi, kişisel verilerin aktarılması, veri sorumlusunun yükümlülükleri, ilgili kişinin hakları, veri sorumlusuna başvuru ve kurula şikâyet, veri sorumluları sicili ve sicile kayıt zorunluluğu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca öngörülmüş suçlar ve kabahatler ile Kişisel Verilerin Korunması Kurumu/Kurulu kararları gibi hususlar ele alındı. 

Etiketler :
reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA