21:06 - Öğrenciler için hazırlanan “Medi Ralli” tatbikatı gerçeğini aratmadı
21:03 - 80 milyon TL’lik Balıklarkayası Projesinin ihalesi yapıldı
20:57 - Otomobil hemzemin geçitte trenle çarpıştı: 1 yaralı
20:53 - Osmanlı kentinde gönüllü turizm elçileri yetişiyor
20:51 - Rektör Polat ‘Afrika Günü’ etkinliğinde
16:14 - Dükkanlara zarf içinde siftah parası bırakan hayırsever güvenlik kamerasına yakalandı
16:11 - Safranbolu’da Asfalt Çalışmaları Sürüyor
15:03 - Kampta yürüyüşe çıkan iki arkadaş Kafkas burunlu engereği görüntüledi
14:45 - Araç Çayı ihaleye çıktı
13:20 - Yavru karacaya ormancı şefkati
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Safranbolu’da; Belediye Başkanı Elif Köse, beraberinde Başkan Yardımcısı Ha lil Bakkal ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Akgül ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin saha çalışmalarını yerinde inceledi.
Ekiplerin, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Safranbolu’da kar yağışı beklendiğini açıklamasının ardından yol açmaya hazır hale geldiğine dikkat çeken Başkan Köse, yağışın yoğunlaştığı cumartesi gecesinden bu yana vardiyalı olarak durmadan çalıştıklarını belirtti. Başkan Köse, “Belediyemizin tüm araçları ve imkanlarını seferber etmiş durumdayız. Araçlarımızın tamamı mahallelerimizde çalışıyor. Yol açılırken kar yağışının devam etmesi nedeniyle, yollar yeniden karla kaplanıyor. Personelimiz, Safranboluluların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ilçe genelinde aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.
Çalışanlardan son durum ile ilgili bilgi alan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, onlara kolaylıklar diledikten sonra alandan ayrıldı.