20:03 - Safranbolu Belediyesi Kursları İçin Başvurular Başladı
15:42 - MHP İL BAŞKANLIĞINDAN VALİ MUSTAFA YAVUZ’A “NEZAKET” ZİYARETİ
09:00 - YENİDEN REFAH PARTİSİ OVACIK KONGRESİ YAPILDI
20:43 - KARABÜK İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜMÜZ DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR
20:24 - Yeniden Refah partisi Karabük İl Gençlik Kollarindan çıkartma. Bir günde 87 üye
15:54 - YANGINLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
23:17 - KBÜ’DEKİ USULSÜZLÜKLER SAYIŞTAY RAPORUNDA
23:07 - JANDARMA TİMLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
22:59 - KARABÜK EMNİYETİ’NDEN GENİŞ KAPSAMLI HUZUR OPERASYONU
Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü Esentepe, Aşağı Tokatlı, Hüseyin Çelebi, Cami Kebir ve Bağlarbaşı Mahallelerinde yol açma, taş duvar ve kaldırım yenileme, asfalt kesme, karo taş ve parke tamiri gibi işlere devam ederken; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise yabani ot temizliği, oyun alanları tamiratı ve fidan dikimi yapıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü de günlük rutin çöp toplamanın yanı sıra yol yıkama ve mıntıka çalışmalarına devam ediyor.
Belediyenin tüm birimleri ile 7/24 görev başında olduğunu belirten Belediye Başkanı Elif Köse, “Her hafta gerçekleştirdiğimiz müdürler toplantısında yaptığımız çalışmaları değerlendirip, yapacağımız işleri plânlarken; diğer yandan vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz.” dedi.
Daha güzel bir Safranbolu için var güçleri ile hizmete devam ettiklerini kaydeden Başkan Köse, “Bu sıkı çalışma temposunda en büyük kuvvetimiz ise bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen vatandaşlarımız. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, personelimize kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.