reklam
reklam
Karabük Güncel

Karabük Üniversitesi´nde KVKK Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

Karabük Üniversitesi´nde KVKK Farkındalık Eğitimi Düzenlendi
Bu haber 18 Kasım 2020 - 12:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
reklam

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun başkanlığında Karabük Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı organizasyonuyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Farkındalık eğitimine üniversitemizin akademik ve idari personelleri katıldı. Karabük Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hasan TURMA moderatörlüğünde Avukat Onur ÖZDİKER tarafından düzenlenen eğitim online olarak gerçekleştirildi.

Eğitimde kanundaki tanımlar, kişisel verilerin işlenmesi şartları, kişisel verilerin işlenmesinde uyulması gereken temel ilkeler, özel nitelikli kişisel veriler ve işlenme şartları, kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hâle getirilmesi, kişisel verilerin aktarılması, veri sorumlusunun yükümlülükleri, ilgili kişinin hakları, veri sorumlusuna başvuru ve kurula şikâyet, veri sorumluları sicili ve sicile kayıt zorunluluğu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca öngörülmüş suçlar ve kabahatler ile Kişisel Verilerin Korunması Kurumu/Kurulu kararları gibi hususlar ele alındı. 

Etiketler :
Adana anal escortÇukurova anal escortSeyhan anal escortAnkara anal escortMamak anal escortEtimesgut anal escortPolatlı anal escortPursaklar anal escortHaymana anal escortÇankaya anal escortKeçiören anal escortSincan anal escortAntalya anal escortKumluca anal escortKonyaaltı anal escortManavgat anal escortMuratpaşa anal escortKaş anal escortAlanya anal escortKemer anal escortBursa anal escortEskişehir anal escortGaziantep anal escortŞahinbey anal escortNizip anal escortŞehitkamil anal escortİstanbul anal escortMerter anal escortNişantaşı anal escortŞerifali anal escortMaltepe anal escortSancaktepe anal escortEyüpsultan anal escortŞişli anal escortKayaşehir anal escortBüyükçekmece anal escortBeşiktaş anal escortMecidiyeköy anal escortZeytinburnu anal escortSarıyer anal escortBayrampaşa anal escortFulya anal escortBeyoğlu anal escortBaşakşehir anal escortTuzla anal escortBeylikdüzü anal escortPendik anal escortBağcılar anal escortÜmraniye anal escortÜsküdar anal escortEsenyurt anal escortKüçükçekmece anal escortEsenler anal escortGüngören anal escortKurtköy anal escortBahçelievler anal escortSultanbeyli anal escortAtaşehir anal escortKağıthane anal escortFatih anal escortÇekmeköy anal escortÇatalca anal escortBakırköy anal escortKadıköy anal escortAvcılar anal escortBeykoz anal escortKartal anal escortİzmir anal escortBalçova anal escortKonak anal escortBayraklı anal escortBuca anal escortÇiğli anal escortGaziemir anal escortBergama anal escortKarşıyaka anal escortUrla anal escortBornova anal escortÇeşme anal escortKayseri anal escortKocaeli anal escortGebze anal escortİzmit anal escortMalatya anal escortManisa anal escortMersin anal escortYenişehir anal escortMezitli anal escortErdemli anal escortSilifke anal escortAkdeniz anal escortAnamur anal escortMuğla anal escortBodrum anal escortMilas anal escortDalaman anal escortMarmaris anal escortFethiye anal escortDatça anal escortSamsun anal escortAtakum anal escortİlkadım anal escortAdıyaman anal escortAfyonkarahisar anal escortAğrı anal escortAksaray anal escortAmasya anal escortArdahan anal escortArtvin anal escortAydın anal escortBalıkesir anal escortBartın anal escortBatman anal escortBayburt anal escortBilecik anal escortBingöl anal escortBitlis anal escortBolu anal escortBurdur anal escortÇanakkale anal escortÇankırı anal escortÇorum anal escortDenizli anal escortDiyarbakır anal escortDüzce anal escortEdirne anal escortElazığ anal escortErzincan anal escortErzurum anal escortGiresun anal escortGümüşhane anal escortHakkari anal escortHatay anal escortIğdır anal escortIsparta anal escortKahramanmaraş anal escortKarabük anal escortKaraman anal escortKars anal escortKastamonu anal escortKırıkkale anal escortKırklareli anal escortKırşehir anal escortKilis anal escortKonya anal escortKütahya anal escortMardin anal escortMuş anal escortNevşehir anal escortNiğde anal escortOrdu anal escortOsmaniye anal escortRize anal escortSakarya anal escortSiirt anal escortSinop anal escortSivas anal escortŞanlıurfa anal escortŞırnak anal escortTekirdağ anal escortTokat anal escortTrabzon anal escortTunceli anal escortUşak anal escortVan anal escortYalova anal escortYozgat anal escortZonguldak anal escort
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
reklam
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
ankara rus escortantalya escort bayanizmir escortbursa eskort